Filosofie en waarden

Wij geloven in purpose: de reden van je bestaan door betekenisvol te ondernemen en waarde toe te voegen voor de samenleving waar jezelf onderdeel van bent. Wij noemen dat altruïstisch egoïsme: zorg voor de ander door goed te zorgen voor jezelf. Als je je purpose weet, ben je in staat op een authentieke manier de wereld, samenleving, het leven van anderen en bovenal dat van jezelf te verbeteren.

Wij zien mensen als sociale wezens, wij hebben elkaar nodig om welvaart en welzijn te bereiken, zeker in de dynamische wereld waarin we nu leven. Ieder mens en iedere organisatie is weer anders, dus geloven wij in maatwerk.

Onze waarden zijn open, toegankelijk, humor, sociaal, to-the-point, verbinden en authentiek. Op een manier die verbindt, zijn wij in staat om te inspireren en verandering door te voeren. Met humor, enthousiasme en passie. Nodig ons uit en kijk maar wat er gebeurt… the journey never ends

Trends

Wij zien een exponentiele toename in informatiestromen door toenemende digitalisering en cyberization. We zien steeds meer mensen en organisaties hierdoor worstelen met complexiteit en risico’s van hun bedrijfsvoering. Om maar niet te beginnen over de eisen die mensen zichzelf stellen en de eisen van wet- en regelgeving.

Ramon van Ingen
Purpose and Cyber Resilience Expert